//Simple is better

THE BOSS
! Here is me !

Status : Busy with my study

Home About Linkies


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Its a place for me to meditate and share my emotions . I'm not perfect at all. But i try to be the better one. Insyaallah.

Love them
Awesome people!



Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Amanina Azizan

seminggu yang teruk
Assalamualaikum semua
jarangnya update blog
busy memanjang
by the way seminggu yang lepas memang teruk bagi syida
i dont know why
so sad

dalam minggu2 exam ni banyak hal berlaku... ALHAMDULILAH ALLAH masih beri ujian untuk syida means ALLAH sayang syida.. lepas baik je demam yang kena selama 2 minggu.. syida kena gastrik yang sangat2 teruk.. tak tahu salah apa.. nak kata tak makan.. hari2 makan.. tiap malam always kena gastrik and khamis malam tu malam paling teruk syida kena.. tak boleh bergerak langsung.. i'm just can cry only.. that time kepala otak pikir mak je.. nak balik je time tu.. tapi gagahkan juga hati sebab ada paper lagi..

seminggu yang lepas juga syida banyak betul masalah.. menangis jalan paling senang.. pendam je.. sorry to say.. syida tak suka kongsi masalah.. biar syida pendam masalah.. tu yang terbaik.. yes.. luar pamerkan kegembiraan.. dalam hati just saya je tahu.. thats me.. but i hope orang yang saya sayang bukan jadi macam saya.. pendam masalah.. it's to hurt ok.. biarlah berkongsi dengan orang selagi termampu.. sharing is caring kan..

today my last paper.. hopefully semuannya ok.. dengan keadaan badan yang tak menentu.. i try buat yang terbaik untuk paper exam.. sebelum nak jawab exam.. banyak sangat pikir.. sebab last exam tu exam 2huruf..siapa yang tahu.. tahu la ea.. takde semangat rasanya nak jawab exam tu.. adakah sebab 2 huruf.. hopefully not.. sebelum pergi exam.. member pelik tengok perangai syida.. diam je and banyak termenung.. alasan.. "aku tengah menghafal ni" (coverline) tapi hakikatnya.. masa tengah tunggu nak masuk exam hall.. syida terdengar sesuatu.. my friends singing a song.. yes that song remind me to him... rasa nak menangis pun ada.. but i'm keeping smile even though i can't.. now try to forget him.. must be ! !

Alhamdulilah semua dah selesai.. exam semua dah selesai.. syida dah berusaha sehabis baik.. sekarang syida kena berdoa semoga ALLAH berikan yang lebih baik untuk syida and kawan2 lain.. AMIN.. 
try to always smile even my heart hurting.. try to think nothing happen but my mind always thinking.. the best keep pray to ALLAH so that my heart and mind always with ALLAH..