//Simple is better

THE BOSS
! Here is me !

Status : Busy with my study

Home About Linkies


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Its a place for me to meditate and share my emotions . I'm not perfect at all. But i try to be the better one. Insyaallah.

Love them
Awesome people!



Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Amanina Azizan

owh ada orang rupanya dekat saya
Assalamualaikum semua

rasanya dah tak lama dah kan nak sambut hari raya...tak sabar rasanya...sekarang ni pikir nak raya je...by the way nak cerita la sikit apa yang berlaku dekat kami semua ye..terdiri daripada 5 orang semuanya..pada waktu pagi hingga lah pada waktu petang. kami semua perlu mencari company or tempat assignment yang sangat2 URGENT..maksud aku urgent disini..buat appointment time tu..time tu juga dapat buat tugasan kami..alhamdulilah..semuanya berjalan dengan lancar..terima kasih kepada PUAN AZIRA kerana membantu kami menyelesaikan tugasan record kami..walaupun kami datang dengan tergesa2..tapi kerjasama puan amat kami hargai..cewah ayat aku kan..skema habis...lepas je tu..memang tak la kan..kena rempuh dalam hujan plus dengan keadaan jalan yang sesak..memang agak tercabar juga la time tu..tapi tercabar untuk driver kami je la..sebab aku tak rasa tercabar apa pun..sebab aku tidur time tu..haha..tak boleh pakai ini budak..ngeh2..aku cuma tersedar bila member2 aku dekat dalam kereta dok bising2 cakap kenapa masuk kawasan pelik je ni..aku yang tidur2 ayam terus bangun dari tidur..apa seyh..mana tak peliknya..kita orang masuk dalam kawasan tentera..adoi..yang tak boleh menahan.member aku boleh pula sorokkan muka dia..sebab time kita orang keluar dari kawasan tu..ada askar yang jaga pintu pagar dekat situ nak tahan kereta kita orang..siap pegang senapang segala..member aku yang lelaki ni..memang cuak abis la..sanggup pandang tempat lain..sebab takut aku rasa..haha..aku cuma buat apa..sambung tidur balik..ngeh2..sowie to say..aku kalau masuk dalam kereta..tak sampai 10 minit..aku akan jadi lain macam..iaitu aku akan MABUK..so memang tidur je la ubat aku kalau dalam kereta ye..hehehe..

pada waktu malam pula..sebelum berbuka..aku..dengan member aku dah rancang nak cari baju raya malam tu..sebab aku belum cari baju raya lagikan..so time tu je free..aku nak la cari baju raya..takkan aku nak pergi 2 orang je..so tak heaven la kan..aku dengan merayu bagai nak rak ni..ajak la member aku sorang ni ikut kitaorang juga cari baju raya..mula2 dia memang tak nak..tapi aku ajak juga dia..so akhirnya dia nak juga..macam2 adegan and ragam kitaorang time masa pergi tu..mulut kitaorang tak reti diam..asik mengomen je orang2 yang ada dekat sekeliling kitaorang..hahah..teruk gila...member aku ni boleh pula dok tengok sorang pakcik ni dekat dalam kereta mewah sebelah kereta kitaorang..dia boleh cakap..sian pakcik ni..kereta besar tapi cakap sorang2..yang kita orang tengok la kan siapa dia..sekali upenya pakcik tu cakap guna handfree la..adoi2...macam2..

destinasi yang kami tuju adalah pergi ke WANGSA WALK..sampai sana terus pergi cari baju...sekali tengah jalan2 tu...guess what???kita orang jumpa DAFI..saya ulang DAFI ok..jadi tak betul aku time tu..dah la dafi pakai baju melayu warna purple..wah memang la..warna favorite aku tu..handsome sangat dia..chomel je..bising sangat kita orang time tu..dafi2...hahah..walaupun jumpa hanyalah PATUNG DAFI sahaja,,tapi tahap gila aku dah tahap maksimum dah...ngeh3..sampai orang dekat sekeliling aku pandang2 aku..hahhaha..tiba2 malu pula aku..ngeh2..pusing punya pusing akhirnya dapat la baju kurung warna purple aku yang aku beli dekat FIRST LADY..tu pun member aku yang pilihkan untuk aku..sebab aku ni susah nak pilih baju lawa2...ngeh2..jangan salah anggap k..aku beli baju warna purple bukan sebab nampak dafi pakai baju warna purple..tapi sebab aku memang dah lama nak baju warna purple..sampai budak bilik aku dah tahu dah baju raya aku warna apa...pada hal aku tak beritahu lagi diaorang aku beli baju warna apa..

my mum cakap still ada lagi bajet untuk beli baju raya..so lepas ni aku nak beli baju warna merah pula..tak pun warna biru..sebab dah lama tak pakai baju warna biru..heheheh..

ok la that all

thanks for reading

lots of love