//Simple is better

THE BOSS
! Here is me !

Status : Busy with my study

Home About Linkies


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Its a place for me to meditate and share my emotions . I'm not perfect at all. But i try to be the better one. Insyaallah.

Love them
Awesome people!



Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Amanina Azizan

saya bukan budak yang loading ye,,HARAP MAKLUM
assalamualaikum semua,,saya datang lagi,,suka tak,,suka tak,,tak suka,,ada aku kisah,,blog aku,,aku nak juga update,,tak suka duduk diam-diam k,,jangan nak masuk campur urusan pengkaji profesional macam saya ini k,,hehe,,korang ingat lagi tak entri yang pernah aku post dekat blog aku,,ala entri maksud ayat ini,,korang ingat lagi tak,,,aku sentiasa ingat sebab aku nak kaji ayat ini katakan,,hehehe,,ala kata nak jadi pengkaji yang berjayakan,,so kena la kaji secara mendalam tanpa memberi sedikit kesan yang tinggal,,ngeh3,,


ok2 semalam aku dah habis pikir and aku cuba la post dekat wall facebook aku,,hah kau ramai berceramah dengan aku pasal ayat ini,,and yang buat aku rasa sakit hati tu,,kawan aku boleh cakap dengan aku SYIDA SYIDOT,,[syidot nama glamour aku dekat asrama],,KAU JANGAN LA LOADING SANGAT,,how dare you gelarkan aku loading,,adeh aku bukan loading la aku kan nak jadi pengkaji yang berjaya,,so aku kaji la dengan korang,,ada paham cik kak oi,,ok2 daripada apa yang aku kaji dengan member aku,,diaorang cakap cuba berkawan dengan mereka yang jadi musuh kita and buat baik dengan mereka sebab musuh kita tak kenal kita lagi,,so lepas tahu kita macam mana boleh la diaorang nilai kita,,and tak semua kawan yang baik dengan kita adalah terbaik untuk kita,,kadang-kadang musuh kita itulah yang akan menjadi kawan terbaik kita kalau kita anggap and terima dia sebagai kawan kita,,hah kau ceramah diaorang,,gempak habis,,and yang aku terpikir-pikir ni,,kadang-kadang kau kena musuh dengan dia dulu,,lama-lama akan bercambah menjadi sayang,,errkk ni yang aku takut ni,,musuh sayang dengan aku,,,waaa,,aku ada musuh ke???tu aku tak tahu la,,tapi aku ada la 2 orang yang aku tak berapa suka ni,,tak suka ea bukan musuh aku,,diaorang hensem sangat tak sanggup nak jadikan musuh,,hehe,,boleh pulak macam tu,,hehehe,,sebab apa,,ala biar la jadi rahsia bagi aku ye,,hehehehe,,ok2 baru aku faham sekarang apa maksud ayat tu,,ehhee,,lepas ni aku akan cuba berkawan dengan musuh aku,,tapi AWAS!!! kalau musuh aku nak berkawan dengan aku tapi ada udang disebalik mee,,aku takkan berdiam diri ok,,akan aku cari dia di celah-celah mee tu,,HAHAHA,,musuh-musuhku semua,,muncul la,,syida nak jadi kawan awak semua,,adeh,,ayat BAIK PUNYA siap buat style macam my husband,,ngeh2,,siapa my husband,,ala,,yang hensem plus cute tu takkan tak tahu,,tak tahu juga ke,,ok2 aku bagitahu,,DAFI la husband aku,,ehehhe,,,kenal tak kenal tak,,ehhehe


ok selesai sudah mengkaji satu lagi masalah,,jom kaji perkara lain pula lepas ini k,,I LIKE KAJI MENGKAJI ni,,,hobi baru katakan,,