//Simple is better

THE BOSS
! Here is me !

Status : Busy with my study

Home About Linkies


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Its a place for me to meditate and share my emotions . I'm not perfect at all. But i try to be the better one. Insyaallah.

Love them
Awesome people!



Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Amanina Azizan

yeeaaahh akhirnya
happy sangat2,,,sebab exam dah habis,,,hehehehe,,,,alhamdulilah akhirnya saya dapat jawab exam dengan rasa lega sangat2,,,walaupun da paper yang saya jawab rasa tak puas hati,,,but yang penting i have done my work,,,

PAPER CTU,,
ok2,, ustazah saya nasihatkan saya supaya buat esei pjg2,,,so saya buat la esei panjang2,,,sampai 1 soalan 2 muka surat dah,,,hahahha,,,memang la,,,bila bagitau dekat ustazah nak tergelak je,,,memang penat la,,but hope lulus la paper nie,,,hope sangat2,,

PAPER BEL
hah paper nie memang tak tahu la,,,penat member saya soh saya study,,,siap suruh beli surat khabar b.i lagi soh baca karangan,,,tau la die pandai b.i,,,suruh cari kat internet lagi,,,huhhu,,,ok2 saya ikut nasihat die,,cari la article kat internet,,,thanks ANAS bagi support kat aku,,,huhuhuh,,,,but BEL dissapointed la ANAS,,,huhuhhu,,

PAPER MATH 112
ok2,,,,,saya buat math apew yang saya tahu je,,bak kata orang,,,jangan tinggal kosong,,hahaha,,,so x tau la betul ke tak ape yang saya buat 2,,,harap2 betul la ya,,,tak mau repeat,,,adui,,,enough la 1 sem menempuh math,,,pening2,,,

PAPER ADMIN
ok2,,time nak study paper admin nie,,,i have a big problem,,personal problem,,dengan sokongan akk2 senior and my frens,,NADIA,ANAS,ALEEN n QIS,,,i can handle all this,,,alhamdulilah dapat concentrate pada study n dapat jawab soalan admin,,maybe not sure betul ke tak,,yang penting lega dapat jawab,,,

HOPE SEMUA PAPER YANG SAYA JAWAB  WALAUPUN TAK DAPAT LULUS DENGAN CEMERLANG BUT AT LEAST LULUS,,,ITU JE SAYA HARAP,,,SEMOGA ALLAH MEMBERI KEJAYAAN KEPADA KITA SEMUA UNTUK FINAL EXAM NIE YA,,,DOA BERSAMA LEBIH BERMAKNA N BERKAT,,,AMIN,,