//Simple is better

THE BOSS
! Here is me !

Status : Busy with my study

Home About Linkies


Welcome to my blog. You've stuck in my unprivate diary. Its a place for me to meditate and share my emotions . I'm not perfect at all. But i try to be the better one. Insyaallah.

Love them
Awesome people!



Credits

Basecode: Syuu.
Full edit: MissPanda
Re-Edit by: Amanina Azizan

this is me NURUL SYAHIDA
go syahida go,,u can do it,,lupakan semua hal tentang dia syahida,,lupakan,,u must think about your friendship,,that the most important,,pleasee u must do it,,anggap semua ni tak pernah berlaku dalam hidup kau syahida,,tak semua apa yang kita impikan jadi milik kita dan tak semua apa yang jadi milik kita adalah perkara yang kita impikan,,

kawan2 still support u syahida,,move on dear,,move on,,dont give up,,try u best to forgot that person,,walaupun susah sekali pun,,u must do it,,

aku dah tanamkan dalam diri aku,kalau boleh aku tak nak terlibat dalam semua hal ni,,dan kalau boleh aku nak cari teman hidup aku yang betul2 sayang dan cinta aku,,bukan aku yang suka atau cinta dekat dia,,orang kata kalau kita benci pada seseorang,,dialah jodoh kita,,betul ke??